Počeli smo sa radom 1994 g. u Beogradu.. Uspešno poslujemo dugi niz godina zahvaljujući pre svega timu koji je odgovoran, motivisan i inovativan u predlaganju i prihvatanju novih i zanimljivih ideja.

Naša osnovna delatnost je proizvodnja sa štamparijom i vezionicom i to: namenskih sportskih proizvoda (trenerki, dresova, šorceva, šuškavaca, majica, markera, štucni i sl.) za kolektivne sportove: fudbal, košarku, rukomet, odbojku i ostale sportove i modno sportskih proizvoda, namenjenih oblačenju za svaku priliku. Naši proizvodi su zaštićeni i proizvode se pod sopstvenom robnom markom SUNRISE.
Plasman gotovih proizvoda se obavlja preko: veleprodaje, gde su kupci; sportski klubovi, marketinške agencije, fime za potrebe sportskih radničkih igara, škole i druga sportska društva i sopstvene maloprodaje u Loznici, Rumi i Šapcu.

U namenskoj proizvodnji, svaki kupac (klub, kolektiv..) može da učestvuje u kreiranju traženog proizvoda po pitanju modela, vrste materijala, boje, idejnog rešenja štampe i sl. što dodatno poboljšava i učvršćuje međusobnu saradnju. Poštujemo rokove, imamo odličan kvalitet materijala, pratimo trendove i o svemu se dogovaramo. Mnogo je razloga da se odlučite za nas…Čekamo vas.

Vaša ZORA SPORT.